RKSV Oisterwijk

23-02-2019 – Onthulling Fusie-tenue

Oisterwijk – Zaterdagavond was het moment aangebroken: het nieuwe shirt van v.v. Trinitas werd gepresenteerd. Op de feestavond, die werd gehouden in The Inside, waren over de hele avond zo’n 350 bezoekers afgekomen. Zij zagen hoe voetbalscout Piet de Visser het blauwe tenue lanceerde. Naast hem deden ook wethouder Sefanie Vatta en Taxandria-voorzitter Stephan van Sante een woordje.

Het filmpje waarin het shirt werd aangekondigd is nu ook online te bekijken via de nieuwe website: www.trinitas-oisterwijk.nl. Hier kunnen belangstellenden zich aanmelden voor de nieuwsbrief van de nieuwe vereniging. Ook kondigde de organisatie het nieuwe E-mailadres aan: info@trinitas-oisterwijk.nl. Hierop kunt u vragen stellen en kunt u zich aanmelden als vrijwilliger.