RKSV Oisterwijk

04-10-2018 – HISTORISCHE STAP VOOR OISTERWIJKS VOETBAL

HISTORISCHE STAP VOOR OISTERWIJKS VOETBAL

Op 4 oktober jl. is de gemeenteraad in ruime meerderheid akkoord gegaan met de aanleg door de gemeente van extra (kunstgras-)velden op Sportpark Den Donk en met financiële ondersteuning van de fusievereniging voor de bouw van een nieuw clubhuis. Een besluit dat de weg definitief vrij maakt voor het oprichten van een fusievereniging.

Nu zijn de verenigingen aan zet. Alle leden van de drie verenigingen worden uitgenodigd voor :

29 oktober buitengewone ALV

Plaats: kantine rksv Oisterwijk, sv Nevelo en rksv Taxandria

In deze vergadering worden de leden geïnformeerd over wat er allemaal gedaan moet gaan worden om de fusie en nieuwbouw mogelijk te maken. Daar is inzet van veel vrijwilligers voor nodig. Ook wordt dan het formele fusiebesluit aan de leden van de drie verenigingen voorgelegd.

Nadat twee eerdere pogingen strandden, gaat de fusie er dan toch komen: een historische stap voor het voetballen in Oisterwijk!!

Namens de besturen van sv Nevelo, rksv Oisterwijk en rksv Taxandria.