RKSV Oisterwijk

07-06-2017 – Nieuwe trainer en Toptalent voor RKSV Oisterwijk

Lees hier het artikel in het Eindhovens Dagblad:
Topscorer Tonnie Kerkhof en trainer Faysal Bouhoud van Tongelre naar Oisterwijk.

EINDHOVEN – Spits Tonnie Kerkhof (31) van RKVV Tongelre gaat bij vijfdeklasser RKSV Oisterwijk voetballen. Hij volgt daarmee trainer Faysal Bouhoud (27), die dezelfde overstap maakt.

Kerkhof ontving vrijdag op het ED Amateurvoetbalgala de gouden schoen als topscorer van de vijfde klasse met 37 doelpunten.

Kerkhof brak in het seizoen 2005-2006 vanuit de eigen geleden door in het eerste elftal van Tongelre en speelde nadien bij LEW en Tivoli. In 2010 keerde Kerkhof terug bij Tongelre en had dat seizoen een flink aandeel in het kampioenschap van de ploeg in de vijfde klasse. In 2012 beleefde hij een tweede avontuur bij Tivoli, om een jaar later weer bij Tongelre neer te strijken. Daar vormde Faysal Bouhad dit seizoen samen met Davy Heesakkers de technische staf.

Oisterwijk eindigde laatste in de vierde klasse en degradeerde zo voor het tweede jaar op rij, maar de club blijkt ambitieus. Naast Kerkhof komen twee oud-profvoetballers de selectie versterken: vleugelspits Ronnie Reniers en verdediger Daan van Dinter. Zij zijn afkomstig van Achilles Veen.